Start! Vanavond lopen we ons nog even warm tijdens de eerste ronde van het rapidcriterium, maar vanaf de dinsdag erna begint het echte werk. Met het mooie aantal van 33 deelnemers starten we dan aan het Clubkampioenschap. De reeksindelingen zijn gemaakt, de paringen staan klaar. In afdelingen 1 & 2 gaat de strijd telkens tussen 9 spelers in een dubbelrondig toernooi. Reeks 3 speelt een enkelrondig toernooi met 15 deelnemers.

_LEESMEER_

Belangrijk: wie nog geen login voor de website heeft, kan die aanvragen bij de toernooileider. Hiermee kan je je speeldagen eenvoudig opvolgen. Je krijgt er ook toegang mee tot de contactlijst op de website. Lees zeker ook eens het reglement na, voor de nieuwkomers is vooral artikel 7c belangrijk te weten.

We verwelkomen meteen ook drie nieuwkomers in de club: Enrique (R2), Arno (R2) en Arno (R3). Veel succes, jongens!

Nog dit, er is een klein nieuwigheidje op de website: als een partij van je door omstandigheden van datum verandert, krijg je daarvan een automatische e-mail.

Verder rest me nog jullie allen een boeiend, spannend en sportief toernooi toe te wensen.

6 reactie op “Iedereen klaar?”
  1. UPDATE: Doordat Rene onverwacht zijn deelname heeft moeten annuleren, zijn er enkele kleine aanpassingen in het speelschema gemaakt. Jeroen en Mart spelen hierdoor ook een reeks hoger dan vooropgesteld.

  2. Nog een update voor het clubkampioenschap dat vanavond start. Verloren zoon Patrick Weyn vervangt in reeks 2 de bye. Welkom en succes, Patrick!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *