Interclub: 5 op 6!

Avatar foto

DoorJan T'Sas

jan 30, 2012 191 views

Was de vorige IC-dag er een om snel te vergeten – zowat alle ploegen verloren – dan hebben onze teams zich zondag stevig herpakt. Vooral SKOG 2 en 3 grepen hun kansen op behoud en wonnen met 1-3 tegen andere degradatiekandidaten. Ook SKOG 4 won met 1-3 en schuift naar de middenmoot. SKOG 1 maakte gehakt van een fel verzwakt Westerlo (1-5) en weet zich nu al zeker van weer een jaar in derde. Alleen de jeugdploeg verloor.

8 reactie op “Interclub: 5 op 6!”
 1. Schitterend! Al blijft de situatie – zeker voor SKOG II – precair. Blijkbaar ook enkele mooie individuele resultaten.

 2. Mensen, op de site van de Belgische bond staat te lezen dat ik gisteren won. Zoals u al kon lezen in het verslag van Guy was dit niet het geval. Kan dit foutje nog worden rechtgezet (teneinde een boete vermijden?) ?

 3. @Gert: die uitslag is door de tegenpartij ingevoerd, niet door ons. Maar ik geef het door.

 4. @Guy : met mijn dame die centrumpion nemen was nog niet de blunder zoals we dachten. Het is een suboptimale zet maar verliest zeker niet. Nee, de blunder was Kxf7 (nadat wit Lxf7 had gedaan) ; naTxf7 was er niks aan de hand geweest en was de kans zelfs groot dat ik het punt zou hebben binnengerijfd. Uw suggestie Dh4 i.p.v. mijn Dc5 (ook niet erg op voorwaarde dat ik dus die Kxf7 doe) wordt ook door Fritz gegeven als beste. Djuu toch !

 5. @ tobias: redbull en vodka niet alleen. Ik heb al wel meer gedronken en minder geslapen. Ik heb zelfs mijn eerste overwinning op een gehomologeerd tornooi behaald, toen ik de dag ervoor ziek was en koorts had.
  Ik kan het niemand aanraden, want je normale denkvermogen gaat achteruit.

 6. Opletten dat je hiervoor niet disciplinair geschorst wordt, Wout:-) Zulke ontboezemingen pleeg je ook beter uitsluitend aan de toog.
  Heel grote zakendeals worden ook gepleegd in bv. een willekeurig uitgekozen restaurant om redenen die o.a. in The Conversation worden belicht.

 7. Euh, even opmerken dat de prestatie van de speeldag niet in beeld is gekomen ! Jasper Dekoninck (1097) speelde remise tegen iemand van +/- 1800 elo punten. Hoeveel uitroeptekens horen hier bij ? Twee ? Drie ? We weten niet wat er gebeurd is, en mss wel een gelukkige wending dank zij een plofmat of zo, maar toch, il faut le faire. Hebben we een aankomend supertalent in huis ??

 8. Ik zal hem eens vragen. Die rating van 1097 is trouwens nog een voorlopige.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *