De eerste Interclubronde is voor onze club niet bepaald een vrolijke gezondheidswandeling geworden. En hoewel de resultaten niet altijd weergeven wat er op het bord gebeurt, spreken de cijfers boekdelen. De enige ploeg die wist te scoren, was SKOG 3, en dat was dan nog een gelijkspel. Alle andere teams verloren. SKOG1 en 2 incasseerden weliswaar de kleinste nederlaag, maar vooral SKOG 1 had, met duidelijk Elo-overwicht, wel beter mogen doen. Beide jeugdploegen, SKOG4 en 6, verweerden zich goed maar konden niet op tegen hun hoger gerate tegenstanders. SKOG 5 en 6 verloren elk met 3-1. Nu we allemaal wakker geschud zijn, kunnen we ons opmaken voor het betere werk: volgende week spelen we thuis!

4 reactie op “Interclub: dramatische start”
  1. Ja, dramatisch mag je wel zeggen, het is bijna onvoorstelbaar dat skog 18 partijen verliest op 30, en er ochgot ochhere 5 wint. Frank D bevindt zich in excellent gezelschap met JT, PdK, WM en het aanstormend talent Bert Bal. Nu de anderen nog op de rails krijgen, het blijft een raadsel hoe zo een verschrikkelijke collectieve off-day kan zijn ontstaan. Met “volgende keer beter” ontwart men dit raadsel niet echt.

  2. @Wout ik stond knalgewonnen op het einde hoor, maar op 2-3 zetten wegens tijdnood mijn voordeel uit handen gegeven (de pion onnodig afgeven en dame laten binnenkomen) is zo’n typisch 40e zet blunder

  3. @Quinten Je tegenstander had eeuwig schaak op het einde, toch? Ja, ik vond dat je de hele match beter stond.

  4. @Wout yep hij had eeuwig schaak omdat ik die pion niet bleef verdedigen 2 zetten ervoor, ik maak het goed volgende match 😉

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *