De kop is eraf, ronde 1 van de Interclub was vooral een clash tussen onze club en Moretus Hoboken. Dat leidde tot wisselende uitslagen, met een no nonsense 4-0 van Skog 2 en een minder fortuinlijke 0-4 van skog 6. Tegen Noorderwijk 2 scoorde Skog 5 eveneens 4-0. Een fel verzwakte eerste ploeg deed het uitstekend tegen Hoboken 2: 2.5-3.5 verlies tegen een team met honderden Elo s meer is een prima prestatie. Uiteindelijk een positief bilan voor onze zes ploegen. Detailuitslagen vind je op de pagina van de Interclubcompetitie.

13 reactie op “Interclub ronde 1: skog mist zijn start niet”
 1. Zie ik dat goed dat Benjamin in ploeg 1 op bord 6 remise speelt tegen Theo Lavet? Proficiat!

 2. Ja, dat klopt, Jan, de jeugd heeft het trouwens in het algemeen goed gedaan gisteren.

 3. Oleg gewonnen van jeugdspeler Beukema Stefan(1959) Erg overtuigend! Knap jongen

 4. De nieuwe IC-pagina was nog niet klaar. In de loop van de week mag je deze verwachten.

 5. @PB: om daar te blijven misschien toch het L+P eindspel even doornemen?
  voor het geval ge minder dan L+P+1 voorkomt…

 6. rare opstelling van Hoboken. Ploeg 5 is , qua gemiddelde elo, even sterk als ploeg 2 , een 300 punten sterker dan ploeg 4…… gelukkig was super-Oleg erbij!

 7. lol, als je dat zo bekijkt, maken alle ploegen bij ons evenveel kans op promotie. (4 die iets meer kans hebben) enkele slechte ploegen en geen echte toppers voorlopig. Afwachten naar de concurrerende opstellingen in ronde 2, maar het ziet er rooskleurig uit voor ploeg 5.
  Als onze jeugd dit niveau kan aanhouden , zitten we goed!
  Mooie voorsprong op de eerste speeldag.

 8. Verklaring van de opstelling van Hoboken;deze ploegen spelen al jaren in hetzelfde teamverband, ploeg 2 zijn elos zakken alsmaar en ploeg 5 zijn elos stijgen alsmaar, het is gewoon de keuze van de spelers die in hetzelfde team willen blijven spelen

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *