De laatste interclubronde van dit jaar leverde voor onze ploegen twee gelijke spelen en drie nederlagen op. Een off-day leek het, want op verschillende borden her en der gingen stellingen verloren die meer hadden kunnen opleveren. Het kan gebeuren, zegt men dan. SKOG 3 en 4 hielden hun tegenstanders in bedwang, wat hen elk een matchpunt opleverde. Tijd om de rangschikkingen erbij te nemen. SKOG 1 staat vierde met 6/10, wat uitzicht geeft op een plaats in de (sub)top. Alleen Mechelen 2 steekt er in die reeks bovenuit. SKOG 2 staat 7de met 5/10 en heeft uitzicht op zorgenloos behoud, al vallen er nog wel wat rechtstreekse duels uit te vechten met ploegen met minder punten (en een veel bredere spelersbasis). SKOG 3 heeft ook 5/10 en staat 7de. Aan de heerschappij van Beveren 2 valt in die reeks niet te tornen, de rest is afwachten. SKOG 4, onze jeugdsploeg, rijfde toch al drie matchpunten binnen en staat negende, wat zeker niet slecht is. SKOG 5 ten slotte, moet de eerste plaats aan Turnhout 4 laten en staat tweede met 8/10. Hier zit het podium er zeker in. Het wordt nog een leuke terugronde voor onze teams!

2 reactie op “Interclub ronde vijf: off-day”
 1. Mjaa, ik vond dat tenminste skog 2 absoluut geen offday had hoor !
  Integendeel :
  Jeroen remise tegen 197 meer
  Quinten remise tegen 223 elo meer
  Carlo remise tegen 286 elo meer
  Herman verloren tegen 41 elo meer.
  Gewoon dit even vertellen, omdat wij best tevreden waren met dergelijke uitslag.Dat anderhalf bordpunt kan nog heel belangrijk zijn. En misschien bleek dat niet voldoende weergegeven in het verslagje !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *