Met een logische zege tegen hekkensluiter Hoboken 2 blijft SKOG 1 aan de winnende hand. Doordat Westerlo, tweede in de rangschikking, verloor, heeft onze ploeg nu drie punten voorsprong op KGSRL 5, de tegenstander van volgende ronde. Westerlo werd het typische slachtoffer van de loterij waarvan sommige clubs hun ploegensamenstelling maken. Hun tegenstander, Crelel 2, kwam op met een bijna compleet nieuw team dat gemiddeld 150 Elo sterker was dan in hun thuismatch tegen SKOG 1. Jammer voor de competitie, maar we kunnen ervan meespreken. Voorts blijft ook SKOG 4 de punten binnenrijven, de gemiste start is volledig uitgewist. SKOG 2 won eveneens en behoudt zijn tweede plaats. SKOG 3 haalde fraai een punt tegen de derde in rangschikking, Mechelen, maar blijft in de gevarenzone. SKOG 6 en 7 speelden gelijk, SKOG 5 verloor.

6 reactie op “Interclub: SKOG 1 vergroot voorsprong”
  1. Het artikel oiver Skog 7 bevond zich nog in de kladfase (in brouillon), de manier waarop ik altijd te werk ga. Daarna komt een revisie, en vooral veel inkorting. Ik kreeg spijtig de kans niet, want floep, plotseling was de tekst weg, onafgewerkt, en op de site verschenen. Hoe dat zo kwam weet ik niet precies, maar ik kon het niet meer terugdraaien.

  2. Carlo, je mag me altijd een gereviseerde versie bezorgen. Dan vervang ik ze. Pascal. Tip: maak je klad in kladblok en kopieer het geheel als het af is naar de ingavetool.

  3. Tweede ronde in Gibraltar :

    IM Docx Stefan 2458 ½ – ½ GM Tomashevsky Evgeny 2715

  4. Sterk! Gisteren mocht hij daardoor tegen Nigel Short spelen, wat hij weliswaar verloor.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *