We ontvingen de beslissing van de KBSB over het lot van SKOG3 in de Interclubcompetitie. Voor wie niet mee is: SKOG3 verscheen door onvoorziene omstandigheden niet op het juiste adres voor zijn laatste uitmatch. Reglementair betekende dit forfaitverlies, maar een extra reglement spreekt ook van mogelijke degradatie naar een lagere afdeling. Tegen dat laatste hebben we met de nodige argumenten verzet aangetekend. De bond heeft nu beslist dat SKOG3 zijn match wel met forfait verliest, maar dat deze straf als voldoende wordt beschouwd. Leopoldsburg, dat betrokken partij was, aanvaardt deze beslissing, SKOG3 blijft dus in vierde.

2 reactie op “Interclub: SKOG 3 blijft in vierde”
  1. Met het nodige respect voor al onze andere ploegen in de IC, vind ik dat wij met SKOG 3 de prestatie van het jaar geleverd hebben. Wij speelden om te beginnen elke ronde met dezelfde vier schakers. Ik kan me in mijn eindeloos lange carrière niet zo iets herinneren, het zal waarschijnlijk ooit wel eens gebeurd zijn. De laatste, 11e ronde, liep er iets mis, we vonden onze tegenstrevers bij hen in Leopoldsburg, niet thuis. De kbsb bestraft ons nu met een 4-0 verlies, we mogen bij zijn dat we niet degraderen. We eindigden gedeeld 8e op 10 ontmoetingen en ik moet bekennen dat we een aanta de op een na laagste ploeg elo konden voorleggen

  2. een aantal keren ……….

    Jeroen, Rudi Luyten, en Yannick, proficiat, we hebben samen veel plezier gemaakt, af en toe als ploeg gewonnen, de verrassing van ons IC leven meegemaakt, en het allemaal overleefd.

    Carlo, een tevreden en opgeluchte ploegkapitein.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *