Als een donderslag bij heldere hemel kreeg onze voorzitter gisteren telefoon van de nationale ic-verantwoordelijke met de melding dat SKOG 4 mag promoveren naar 4de afdeling.
We danken dit aan het wegvallen van een ploeg in derde, waardoor de vierde beste tweede van afdeling 4 ook promoveert, en laat dat nu net SKOG 4 zijn! _LEESMEER_Al was het wel nipt, want als we het eindklassement nog eens bekijken, zien we dat we ex-aequo eindigden met Turnhout, maar het verschil maakten met 1 scheidingspunt. Over een leuke verrassing gesproken!
Proficiat Nikolaas, Tobias, Philip, Ghislain en reserven Bart en Rudy! We treden op 7 oktober dus aan met 1 ploeg in 3de, 2 ploegen in 4de en 4 ploegen in 5de, dat zijn 30 borden! De samenstelling van de ploegen wordt bepaald op basis van het nieuwe Elo-klassement.

7 reactie op “Interclub: SKOG 4 promoveert!”
  1. Bloemen verwelken, scheepjes vergaan maar onze interclubs zullen altijd bestaan ..
    Mijn oude ploeg Opwijk zal voor het eerst in jaren terug twee ploegen (in 5de) inschrijven. Op de site staat trouwens een SKOG-link : http://users.skynet.be/gambiet/

  2. Proficiat, heren. Toch nog 2 ploegen in 4de. Dat wordt knokken maar jullie hebben bewezen dit jaar dat wel te kunnen !

  3. Leuk, ten teken van appreciatie zakken we met de halve club af naar het toernooi van Brasschaat 🙂

  4. Hela hela, vanwege de verantwoordelijke Ledenadmin à de Voorzitter : het voorbije seizoen telden we 85 leden. Om nu publiekelijk te beweren dat 18 spelers de helft van de club is ?? Maar we weten dat je bescheidenheid hoog in het vaandel voert Jan.
    CD

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *