Interclub van start!

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 4, 2007 299 views
25 reactie op “Interclub van start!”
 1. Goed dat de kabouters aan de kant geschoven zijn.
  Dit klinkt veelbelovend; zet hem op !

 2. Ja, maar geef toe dat ‘The Magnificent Six’ minder tot de verbeelding spreekt…

 3. Een van die 7 hoofdzonden is dan toch wel dat die schakers van SK Oude God hun tijd zitten te verdoen met onnozelteiten op het moment dat ze hun Benoni of Koningsgambiet tegen zondag nog eens goed door zouden moeten nemen. En zondag komen uitwenen zeker ?

 4. Is er afgunst in het spel omdat de mannen van Mortsel hun benoni al lang kennen?

  7 is een leuk getal dus er is keuze te over
  de 7 zeeën, 7 dwergen, 7geitjes, 7 wereldwonderen, 7 kleuren vd regenboog. En als we straks promoveren zitten we ineens in de 7e hemel.

 5. Mannen, kunnen jullie ook nog steeds de R2-uitslagen niet zien op de site van de bond ? Ben razend benieuwd naar de uitslagen. Wat hebben de SKOG-ploegen gedaan ? SKOG 4 won met 1.5 – 2.5 op het veld van Mercatel 🙂

  Carlo, ik en Patrick haalden remise. Jef won. Om half zes had iedereen gedaan dus vrij probleemloos punten gepakt.

 6. Op de site van de KBSB is inderdaad nog niet veel te zien. De SKOG uitslagen kan je echter al zien op onze interclubpagina. Gewoon klikken op ronde 2.

 7. Bedankt, Pascal. Precies toch wel redelijke resultaten. Mag ik een verslag schrijven over de SKOG 4 -avonturen ? In Word en op te sturen naar jou, Pascal ?

 8. Gert noemt gij dat redelijke resultaten ? Ploegen 4 (met veel moeite tegen een klets lagere elo’s) en 7 hebben gewonnen, en ploeg 1 heeft gelijk gespeeld, al de rest heeft verloren ! Wat ik wel positief vind is dat ploeg 1 gelijk speelt niettegenstaande een verliespartij van Nils, dat is belangrijk voor de homogeniteit en samenhang binnen zo’n ploeg en dan staat of valt zo’n team niet met de prestaties van één speler.

 9. Bwa, met redelijk bedoel ik ‘geen reden om (zwaar) ontgoocheld te zijn’ 🙂 Ik zat eigenlijk ook meer met dat resultaat van de eerste ploeg in het hoofd. De rest ja .. ik weet ook niet wat hun ambities en hoe de verwachtingen zijn. Ploeg 4 met veel moeite ? 1.5-2.5 is geen uitslag om ermee op het stadhuis te worden ontvangen maar al bij al kwamen deze cijfers toch vlot op het bord. Niemand is echt diep moeten gaan, om 17:30 waren de punten binnen. Een 1-3 was volgens Arpad Elo een normalere uitslag geweest. Volgende keer win ik, ik zweer het op mijn schoonmoeder 🙂

 10. Ik zie trouwens dat we volgende keer tegen leider Oudenaarde moeten. Hopelijk zitten er dan wat meer konijnen in mijn hoed dan gisteren.

 11. zeg carlo,
  ge moet nu niet overdrijven hé. zelfs zonder Nils zitten er in de eerste ploeg nog altijd 4 man met +2000. Da moet toch ook genoeg zijn voor 3e?

 12. Ja Lino, over degradatie heb ik niet gesproken, zelfs niet als Nils onverwacht veel zou verliezen op 1. Maar Nils valt enkele keren uit, Pascal speelt maar de helft mee dacht ik, en als dan als gisteren bord 1 verliest en de rest van de ploeg zet dat keurig recht dan heb ik daar een goed gevoel bij, beter dan ik voor het begin van de competitie vreesde. Ik heb dat aan de hand van je opmerking eens nagekeken in die afdeling van jullie : er zijn inderdaad weinig 2000 plussers die daar mee doen, beduidend minder dan ik dacht. In feite is het dan toch maar een zwak reekske ?!:)

 13. Waarom denkte da ik liever op het eerste bord van de zevende ploeg speel ?? 😛

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *