8 reactie op “Jeugdtornooi Hoboken 26 april”
  1. Net Naomi ingeschreven … Ze heeft er giga-veel zin in! 🙂 Komt er iemand van de club kijken/supporteren? Ik zag op de deelnemerslijst dat er maar één ander lid van Oude God komt … 🙁

  2. Vindt er geen jaarlijks rapid- lentetornooi voor volwassenen ingericht door Moretus meer plaats in april ? Dat was enige jaren geleden toch nog het geval.Weet iemand daarover soms iets meer ?

  3. @Cor: Onze jongens hadden graag meegedaan, maar kunnen die dag spijtig genoeg niet. Succes!
    @Patrik: Dit is de website van het toernooi:www.lentetornooi.be. Er is blijkbaar idd geen volwassenentoernooi meer.

  4. Niet vergissen : het criteriumtornooi van Hoboken vindt in Merksem plaats, aan de Fortweg.

  5. Ik doe normaal jaarlijks mee met de Open reeks. Het eigenlijke lentetornooi is daarin opgegaan, wegens het jaarlijks slinkende aantal deelnemers. Als ik ga, schrijf ik mij gewoonlijk ter plaatse in.

  6. Vandaag de Lewis Chessmen gezien .. de oudste chess set ter wereld. Zou stammen uit de 12de eeuw. En gevonden op een Schots eiland in 1800 en zoveel. Hoewel: ‘One reported detail, that it was a cow that actually unearthed the stash, is generally discounted in Uig as fabrication.’ Ik werd er toch even stil van toen ik bedacht dat zolang geleden ook al mensen schaakten en bier dronken.

  7. Zoals Kenneth al meldde organiseren we dit jaar geen memorial Jean Janssens meer daar de belangstelling te gering was. Mogelijk hernemen we dit tornooi in 2016. Alle volwassenen kunnen wel deelnemen in de open reeks van het lentetornooi. Inschrijven kan via de website: http://www.jeugdschaakcriterium.be. Wie wil deelnemen wordt aangeraden vooraf in te schrijven, de dag zelf is ook geen probleem maar dan komt er wel 3 euro bij het inschrijvingsgeld! Bedoeling is vooral er een aangenaam tornooi van te maken waar in de open reeks jeugd en volwassenen elkaar kunnen bekampen. Let op: aanmelden kan tot 10u00! Het tornooi gaat door in het Fort Van Merksem nu zondag 26 april!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *