Drie Skoggers doen mee aan het jeugdkampioenschap van Vlaanderen.
Hendrik begint pas op de 10de maar Benjamin en Nils zijn al aan de slag bij de -14. En hoe! Ze staan beiden mee op kop met 2 op 2!
_LEESMEER_
Benjamin is in superform. Hij verslaat op een mooie wijze Michelle Gijsen (5de gerangschikt).
Hij had er dan ook nog een eitje mee te pellen sinds het Belgisch kampioenschap.
Daarna schuift hij Dieter De Ridder (7de gerangschikt) de vernieling in. Morgen mag hij tegen de derde. Doordoen zouden we zeggen!
Tegen Yordi Schaeken liep het mis maar daarna scoorde hij weer erg snel en vlot. 3 op 4!
Nils op het eerste bord kreeg het wat makkelijker tegen de nummers 14 en 10. Dit stelde dan ook weinig problemen. Morgen tegen het nummer 4. Ook doordoen zouden we zeggen!
Nu Nils heeft doorgedaan en zette Stefan Beukema relatief eenvoudig opzij. Daarna volgde de Bruggeling Vandewiele Emiel. 4 op 4. Alles moet volgende week zaterdag gebeuren.
Er zitten mooie ereplaatsen in voor beide skoggers.

Zaterdag 10 februari:

Hendrik doet zijn intrede en haalt vier op zes. Hij stond zelfs gewonnen tegen de latere winnaar maar geeft het dan weg.

Zijn broer Benjamin is jammer genoeg ziek en mist daardoor ronde 5, jammer. In ronde zes staat hij remise tegen Pieter Reyniers maar geeft het toch nog af. Toch een mooie drie op zes voor een eerstejaars -14! Proficiat Benjamin!

En dan Nils: hij maakt zijn favorietenrol helemaal waar en eindigt met zes op zes. Daardoor wordt hij niet alleen Vlaams kampioen maar haalt ook de beker van Laureaat van de provincie Antwerpen en de begeerde houten koning als Laureaat van Vlaanderen.
Dit is al zijn vijfde titel op rij. Proficiat Nils.


De toernooisite: JKVV2007
Hiernaast vind je een nieuwe link naar het jeugdcriterium 2007!
JC2007

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *