JT Oostende

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 4, 2007 176 views

We waren met 4 skoggers in Oostende zondag laastleden. Bij de -14 speelde Benjamin een knap tornooi. Hij begon meet een nederlaag, herpakte zich dan goed, speelde de voorlaatste ronde voor de winst maar verloor tegen de sterke Pieter Saligo en haalde uiteindelijk 4.5 uit 7.
Broertje Hendrik was deze keer niet in zijn dagje._LEESMEER_ Concentratieverlies is het grootste probleem op zijn leeftijd. Het werd 5.5 uit 9, maar in enkele partijen was toch duidelijk het talent te zien.
Tim Wuyts heeft hetzelfde probleem als Hendrik: een partij goed opzetten, en dan pardoes de dame laten instaan. Alleen veel spelen zal daaraan verhelpen.
En tenslotte speelde de jeugdleider mee in het Westvlaams snelschaakkampioenschap. Met iemand als Tom Piceu als derde elo wist ik snel wat er mij te wachten stond! Het werd nog 5 uit 11 , en vooral erg leuk.

Het volgende tornooi is Leuven , en daarna thuis!

Een reactie op “JT Oostende”
  1. ikzelf zerd na mijn nederlaag tegen Pieter Saligo toch nog mooi 5e en viel in de prijzen. Hendrik haalde een 7e plaats en viel net uit de prijzen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *