Kersttoernooi Deurne

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 25, 2015 368 views
13 reactie op “Kersttoernooi Deurne”
  1. Voilà, ploeg 1 is er. Pascal – Jan V – Lino – Heidi – Kenneth – Luc. Misschien nog een ploeg 2?

  2. Ik wil mij onder voorbehoud ook kandidaat stellen voor ploeg twee. Ik moet nog even bekijken of ik het met mijn examens geregeld krijg.

  3. Als ik ’s avonds met Ghislain kan/mag meerijden naar Mortsel, wil ik ook meespelen in ploeg 2.

    Ghislain ?
    Tnx.

  4. En ook Guy VH wenst deel te nemen, waarmee we dus een tweede SKOG-ploeg hebben. Mooi, heren! Ik zal beide ploegen inschrijven. Carlo en Bert, als jullie toch niet zouden kunnen, laat het dan weten.

  5. Als Ghislain Carlo niet kan/wil gaan halen, doe ik dat wel. Dus Carlo gaat er zeker geraken.

  6. Bedankt mannen. Er geraken is niet het probleem, met het openbaar vervoer, dat gaat. Terug thuis geraken zou er wel een kunnen zijn, als we de maximumtijd van de partij verbruiken. Ik heb dat daar al eens meegemaakt, vandaar ……..

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *