Dat reeks 1 van het clubkampioenschap een spannend seizoen te wachten staat, werd gisterenavond nog maar eens benadrukt. Leider Willem verloor van Nikolaas en elofavoriet René mocht maar al te blij zijn met het remiseaanbod van Patrik net voor enen. In de stand leidt Willem nog maar voelt de hete adem van het trio NikolaasPascalRené. _LEESMEER_

In reeks 2 wordt de macht overgenomen door Carlo die Guy versloeg. Ook Jan en Enrique (‘de mooiste partij van de avond’) wonnen hun partij. 
In reeks 3 is Karel de nieuwe leider. Heidi wordt tweede nadat ze proper Alejandro versloeg in een eindspel met ieder een gelijkkleurige loper en een pion voor Heidi. Ook Mart won nadat Gert een stuk cadeau gaf. En de laatste van deze reeks die een vol punt op zak stak was Frank.
De toch wel verrassende remise van Patrik tegen René leverde Mart maar liefst 12 punten en de koppositie in de skotto op.
Een reactie op “Kleine stunt van Patrik”
  1. De partij van Enrique was echt een klein pareltje.Stukoffer, vijandelijke koning naar het open veld en mat zetten. Een Messi-prestatie!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *