Ledenvergadering

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 22, 2011 219 views

De jaarlijkse ledenvergadering bracht een hoop volk op de been, en dat kunnen we als bestuur alleen maar ten zeerste appreciëren. Na een minuut stilte ter nagedachtenis van Patrick, was er dan ook heel wat interessants te melden.
Frank ging dieper in op de gevolgen van de wijziging van het boekjaar van de KBSB (snel je lidmaatschap bevestigen is de boodschap!). Tobias vertelde hoe het onze SKOG-jeugd verging. Carlo had alleen maar een goed-nieuws-show over de financiën. Pascal en Jan blikten tevreden terug op de interne en externe toernooien._LEESMEER_

Vervolgens werden de vele prijswinnaars naar voren geroepen voor een warme handdruk en een enveloppe van onze voorzitter, waarna we konden vooruitblikken naar het nieuwe seizoen.

Voor de interne toernooien wijzigt er weinig. De belangrijkste wijziging situeert zich in de laatste reeks van het clubkampioenschap, waar – in geval geen round robin mogelijk is – een meer attractieve voorronde en play-off zal worden gespeeld. Het clubkampioenschap zal ook terug met 1 à 2 weken worden ingekort, zodat we eind maart de nieuwe clubkampioen al kennen.

Voor de externe toernooien zullen we zeer waarschijnlijk noodzakelijkerwijs een ploeg minder kunnen opstellen door verschillende afzeggingen.

En dan was het natuurlijk uitkijken naar onze uitsmijter: Bart gaf een gesmaakte en zeer nuttige uiteenzetting over de schaakreglementen. Wanneer kan je remise claimen, wanneer moet je noteren, hoe promoveer je correct. Geen Skogger die nog verrast zal worden. Merci, Bart!

Het is er buiten nog niet aan te merken, maar volgende week start het Zomertoernooi, mét een nieuwe formule. Wie aanwezig is, kan 3 partijen tegen dezelfde tegenspeler spelen van 30′ KO. Eén keer met wit, één keer met zwart en 1 Fisher Random partij. De details daarvoor zullen dinsdag bij aanvang worden uitgelegd.

De SKOG-zomer kan beginnen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *