Het ziet er niet goed uit met Liga Antwerpen. Het al enkele jaren aanslepende probleem is dat de bestuursfuncties niet meer ingevuld geraken. Vanavond wordt het erop of eronder want dan vindt in Berchem een ultieme crisisvergadering plaats._LEESMEER_
Een uittreksel uit het laatste Liga-verslag:Er wordt ernstig overwogen heel het ligabestuur op een waakvlam te zetten en alle taken te minimaliseren, aangezien niet alle bestuursfuncties ingevuld geraken. Er zal geen enkel tornooi meer worden georganiseerd en het materiaal wordt niet uitgeleend. De liga zal er enkel nog voor zorgen dat de leden zijn aangesloten bij VSF. Er wordt op 26/3/08 om 20u00 in het Huis van de Sport een crisisvergadering gehouden samen met de clubvoorzitters of diens afgevaardigden over de crisis in het Ligabestuur ten gevolge van het langdurig gebrek aan het invullen van de broodnodige bestuursfuncties.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *