2 reactie op “Liga Antwerpen organiseert”
  1. We zijn 1 week voor afsluiten van de inschrijvingen van het ligajeugdkampioenschap…

    Tot op heden zie ik geen enkele (!) deelname van SKOGleden… Voor mij onbegrijpelijk hoe onze club (met zovele jeugdleden) er niet in slaagt om onze eer te verdedigen op het provinciaal kampioenschap.

    Indien er een of andere reden is voor het niet deelnemen aan dit liga-evenement, dan verneem ik dat graag een keer aan de toog zodat we voor volgende edities naar oplossingen kunnen zoeken…

  2. Bart, we zijn ons als bestuur bewust van het feit dat onze jeugdspelers bitter weinig deelnemen aan externe toernooien. We zijn ons ook bewust van het feit dat dit onontbeerlijk is voor een goede schaakontwikkeling. Tijdens de vorige BV heeft het bestuur daarom groen licht gegeven aan onze jeugdverantwoordelijke Dries voor 2 initiatieven hieromtrent:
    1) elke jeugdspeler krijgt een jeugdschaakboekje met uitleg over onze jeugdopleiding met o.a. een toernooikalender en oproep tot carpoolen.
    2) Dries start een Facebook-pagina voor de jeugdschaak waar hopelijk elke jeugdspeler lid van wordt en waar afgesproken kan worden voor toernooien. Meer daarover eerstdaags.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *