Liga Kampioenschap

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

sep 4, 2015 167 views

Nadat onze club, samen met Deurne en Borgerhout, de voorbije edities van het Ligakampioenschap organiseerden, gaven we de fakkel door aan Brasschaat. Het toernooi start op 4 oktober. Alle info en mogelijkheid tot inschrijven vind je op de site van Liga Antwerpen.

8 reactie op “Liga Kampioenschap”
 1. Ronde 1 zou intussen al ruim 24 uur gespeeld moeten zijn. Kan iemand me vertellen waar en wanneer de werkelijke deelnemerslijst, de resultaten ronde 1, de stand, en de paringen ronde 2 zichtbaar zullen zijn? Op de liga site vind ik dit namelijk niet…

 2. Waar vind ik de resultaten van de ligakampioenschappen 2014-2015 en waar de paringen, stand van de ligakampioenschappen van dit seizoen? Noch op de website van de liga noch op deze van Brasschaat heb ik ze teruggevonden.

 3. De liga in disguise ! Ze houden hun conclaaf in Brasschaat wel heel erg geheim. En de plaatselijke schaakclub spant zich al evenzeer in om alle wetenswaardigheden binnenskamers te houden. Iemand die iets wil weten ? Had je maar moeten meespelen.

 4. Via het menu “Volwassenen–Ligakampioenschap” is er nu informatie te vinden. Tenminsten voor het open toernooi. Van de experten zijn er nog geen uitslagen.

 5. Tobias

  Zonder volledige Url niet te vinden.
  Onderdeeltje volwassenen en ligkampioenschap onvindbaar of de zoekfunctie wordt zwaar gecensureerd

 6. Nu staan de resultaten er wel. Maar waar vind ik de resultaten van de vorige jaren?

 7. Persoonlijk vind ik dit een schande dat we geen info of zeer late info krijgen vorig jaar ging alles zeer goed uitslagen zelfde avond nog en zelfs de partijen ten laatste de dag erna online ! hopelijk komt er in de loop van de tweede ronde verbering in …

 8. Alle respect voor de organisatoren van het LK natuurlijk, maar het lijkt inderdaad een stap terug: de communicatie verloopt niet zoals het hoort, info over experts en open reeks is versnipperd, het gemiddelde Elo-niveau ligt ook lager en vooral bij de experten doet een aantal sterke spelers niet mee. In de open reeks vinden we zelfs nauwelijks spelers van vorige deelnames terug. Je zou kunnen concluderen dat LK-organisatie door één club voorgoed passé is en dat dit beter een gezamenlijke organisatie door minstens drie clubs blijft. En men had ook beter de website van vorige jaren behouden, bv. onder het beheer van de Liga.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *