Voor de zevende tot en met de negende ronde verhuisden de Ligaspelers naar het clublokaal van Deurne. Wie dat alvast niet bekwam, is Jan, die zijn leidersplaats moest afstaan aan Toon Wijgers na een remisestelling te hebben weggegeven. Met nog twee partijen te gaan, staat hij nu tweede op een half punt van de leider. Ook Patrik en Kenneth verloren hun partij. Jonathan, Tony en Carlo daarentegen wonnen, Jan speelde remise. Bij de Experts lopen Stefan Docx (7/7) en Gorik Cools (6/7) steeds verder uit op de concurrentie.

3 reactie op “Liga: Nog twee rondes te gaan”
  1. Heren verslaggevers, ik neem aan dat u de namen vermeldt van onze skoggers, in diverse tornooien, en dat juicht iedereen toe. Het is dan ook aan mij (lidgelden), of aan de verantwoordelijke administratie Frank Durieux om op te merken dat iemand geen lid (meer) is. Dat is hier het geval met Jonathan Schick. Sympathieke mens hoor, daar niet van, maar geen lid van de skog.

  2. Mijn oprechte verontschuldigingen aan Jonathan Schick, en ook aan onze verslaggever. Hij is lid van Skog in tweede aansluiting. Maar omdat hij niet deelneemt aan het CK, en zijn IC speelt voor Borgerhoutse had ik niet door dat hij een van de zeldzame leden is, die lidgeld betalen en bijna nooit iets meespelen. Dat had ik beter eventjes nagekeken vooraleer mijn vorig berichtje de wereld in te sturen.

  3. Deze schandpaalpolitiek is niet constructief in het terugwinnen van verloren zieltjes.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *