Grote verrassing in reeks 1 van het clubkampioenschap waar sneltrein Ricky pardoes een mat in 1 miste tegen Lino. Pascal profiteerde daar optimaal van door Andrej te verslaan en zo in het klassement terug over Nikolaas en Ricky te springen. Spanning verzekerd dit seizoen in die eerste reeks!

Drie winnaars in reeks 2: Frank S en Richard N versloegen respectievelijk Carlo en Oleg, en komen zo zij aan zij aan kop. Wim C versloeg Jan V na een blunder._LEESMEER_

In de derde reeks winnen zowel Quinten (met forfait), als Jef en Guy hun match en daardoor blijft dit trio op het podium in deze volgorde staan.

In reeks 4 slechts 1 partij waarin Gert de maat nam van Wim vdB.

In reeks 5 blijft Rudi op kop (ook al door een forfaitoverwinning). Ghislain raakte niet voorbij Geert en komt daardoor een half puntje achter op Rudi. Onze 2 meisje moesten de duimen leggen tegen Johan en Frank D.

Denk eraan: volgende week terug schaakles!

Een reactie op “Lino stunt tegen Ricky”
  1. 10 jaar geleden Lino stunt tegen Ricky. Op Klara draaien ze de top 100 en hier vind ik rust en herinnering. Diegene die ” 10 jaar geleden ” uitvond krijgt van mij de Klara top 100.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *