Het werd een moeilijke speeldag voorbije zondag. Na de vorige ronde hoopten we nog op een probleemloos jaar, nu staat iedereen terug met beide voeten op de grond.

Allereerst het goede nieuws. Ploeg 1 won zijn eerste match. Dit ging echter niet zo vlot als de eloverschillen zouden mogen verwachten. Maar goed, punt is punt.
Ook ploeg 2 speelde een match tegen een zwakker broertje uit de reeks. Hier liep het ei zo na dramatisch af. Gelukkig kon Jef voor zijn ploeg nog een half matchpunt uit de hoed toveren.
Voor ploegen 3, 4, 5 en 6 is de samenvatting kort maar pijnlijk: 4 x verloren. Het eloverschil speelde daarin wel een grote rol natuurlijk behalve voor SKOG 3 4 die de punten cadeau gaf aan een zwakkere tegenstand. Komaan, ploeg 3 4. Concentreren en herpakken!

10 reactie op “Moeizame interclubdag”
  1. Pascal, SKOG 3 had toch ook een sterkere tegenstand ? Bedoel je geen andere ploeg ?

  2. Ik heb wel een punt cadeau gedaan maar dat was tegen sterke tegenstand, dus wat Pascal schrijft is niet geheel fout 🙂
    Over SKOG4 : stuur een rogatoire commissie op hen af.

  3. en ik had zeker remise moeten spelen, maar speelde 1 zet veel te snel en zag een schaakje over het hoofd waardoor ik plots een tempo te kort kwam om alles te dekken.

  4. Wat is er aan de hand met ploeg 4 ? Ik noteer dat ze de eerste ronde 11-5 verloren in Geel. Nochtans staan ze met slechts 3 bordpuntjes voor die ronde vermeld in het klassement van 4H. Was er een forfait ?

  5. @Carlo: Hoewel Benjamin iets minder ELO heeft dan ik staat hij blijkbaar op de spelerslijst met een hogere aangepaste ranking. Hij had dus op bord 1 moeten zitten. De opstelling in ronde twee was wel juist.

  6. Ik kan vanavond niet spelen tegen dhr. Knabe wegens griepale verschijnselen. Kan dhr. Knabe hier zijn kennisname bevestigen aub ? Telefoonnr. van dhr. Knabe staat niet vermeld op deze site.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *