3 Skoggers nemen dit jaar deel aan het Vlaams Kampioenschap te Gent. In de gesloten reeks is Skogger van dienst Frank Schrickx. In deze zware groep behaalde hij in de eertse ronde remise, maar verloor de tweede in het toreneindspel (!).
In de open reeks zien we de beiden Van Hecke’s. Patrik staat op 1 uit 2, en Jeroen behaalt vandaag ongetijfeld zijn eerste punten!
De eerste 5 borden van de gesloten groep kan je live volgen (vr,za om 10u30 en 17u30 en zo om 11u en 18u) en standen en uitslagen vind je op de site van de kgrsl.

ps: co-leider in de gesoten groep is momenteel Robert Schuermans die we de 29ste in Mortsel verwachten om de finale van de Beker Adams te becommentariëren.

3 reactie op “Moeizame start voor Skoggers in Gent”
  1. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat Frank al verloren stond bij het ingaan van het toreneindspel. Ze hadden beiden wel 5 pionnen, maar die van Frank waar allen geïsoleerd. En dan wordt het zelfs voor een toreneindspelspecialist heel moeilijk natuurlijk.

  2. Niet dat ik je niet geloof maar het is toch bijzonder jammer dat je niets uit de gesloten groep kunt naspelen of downloaden.

    Zowel op schaakfabriek als op de Gentse site is geen partijmateriaal terug te vinden. Uitgezonderd een troosteloos pgn-bestandje met een paar korte partijen uit de 1e en 2e ronde.

  3. Is inderdaad jammer. Weet wel dat je dat pgn-bestandje in Fritz kan openen, om ze na te spelen. Je kan de partijen ook live volgen. En er zijn blijkbaar nu ook toernooibulletins te downloaden in pdf.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *