Mondmaskerplicht vervalt

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

sep 7, 2021 385 views

Vanaf nu is het niet langer verplicht tijdens schaakpartijen en in de schaakzalen een mondmasker te dragen. Uiteraard blijven we voorzichtigheid aanmanen. Wie zich comfortabeler voelt bij het dragen van een mondmasker willen we graag aanmoedigen om dit te blijven doen. Omdat we met z’n allen klokken en stukken aanraken, willen je ook vragen handhygiëne na te leven; we voorzien daarvoor in alcoholgel._LEESMEER_

Een mondmasker is nog wel verplicht als je de zalen verlaat. Dat geldt ook als je het Theatercafé binnenwandelt; daar gelden de regels voor de horeca (geen mondmasker zodra je aan een tafeltje zit, wel als je je verplaatst). In de schaakzalen zullen we altijd een of meer ramen openzetten voor de verluchting.

Omdat zowel de grote als kleine zaal permanent in gebruik zijn, is er voorlopig geen aparte ruimte meer om partijen na afloop te analyseren, tenzij dat kan gebeuren zonder andere spelers te storen (wat echter niet evident is). Wel willen we nieuwe spelers aanmoedigen om hun partijformulier na afloop bijvoorbeeld mee te geven aan een van de bestuursleden of lesgevers van de volwassenencursus. Aarzel niet, we zijn er allemaal om het schaken beter te beheersen.

In oktober starten we bovendien met een nieuw Viertallentoernooi (correspondentieschaak), waardoor er meer speelgelegenheid zal zijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *