Morgen AV!

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 25, 2018 140 views

't Is dan wel voetbal maar de belangrijkste zaken gaan voor. Met name dan de Algemene Vergadering van morgenavond. Allen daarheen voor ontvangst der prijzen en een blik op het afgelopen en aankomende seizoen!

Een reactie op “Morgen AV!”
  1. Kan er iemand verlag uitbrengen van deze vergadering ? De secretaris bijvoorbeeld. Maar misschien is er informatie niet voor het grote publiek bestemd ? Want we zouden moeten weten of het bestuur onveranderd is gebleven, hoe het zit met het lidgeld, en met het prijzengeld voor het nieuwe seizoen, en hoe de ploeg van skog 2 zal samengesteld worden volgend seizoen. Is er nieuws omtrent ons jeugdtornooi ? En met het rapidtornooi ? Is het boekjaar positief geëindigd ? Is er iets aan te doen in verband met skog’s elodrain ? Waren er varia ? Ik kon niet aanwezig zijn, vandaar. Ik las vandaag al dat er over het speeltempo van het clubkampioenschap gesproken was geworden, goed zo.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *