Mortsel huldigt SKOG

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

sep 2, 2015 184 views

Een zestigtal Skoggers, ex-Skoggers en sympathisanten waren dinsdag aanwezig op de receptie in het stadhuis n.a.v. het 50-jarig bestaan van de club. We werden in de Trouwzaal verwelkomd door de Schepen die in een zeer mooie speech onze club en vooral haar jeugdwerking bejubelde. Vervolgens blikten Carlo, Jan, Pascal en Heidi terug op de afgelopen 50 jaar aan de hand van een reeks geprojecteerde foto's. Er was heel wat interactie met het enthousiaste publiek, wat het geheel heel tof en gezellig maakte._LEESMEER_

Nadien werd er nog duchtig nagepraat en werden er vele herinneringen uitgewisseld tijdens de door de stad georganiseerde – en fel gesmaakte – receptie in de hal. Heel wat (zeer) oude bekenden vonden gisteren de weg naar het stadhuis waaronder Frans Cox, Herwig Stuer, Philippe Van den Heuvel, Erik Cools en Steven Moons. Het was een heel fijn weerzien. 

Kon je er niet bij zijn? Volgende afspraak op 1 september 2040!

De foto's! (met dank aan Heidi & Vanya)

Een reactie op “Mortsel huldigt SKOG”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *