Nieuw materiaal

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

feb 1, 2008 241 views

U heeft het ongetwijfeld gemerkt dinsdag: SKOG heeft nieuwe klokken en nieuwe stukken voor het dinsdagschaak. Het bestuur en onze materiaalmeester (Erik) in het bijzonder, vragen om dit nieuwe materiaal met respect te behandelen. Concreet houdt dit in:
– na afloop van de partij, zet je de beginstelling op om te zien of de set compleet is, en bergt ze dan op in de doos. Tip: alle stukken zijn onderaan genummerd. Elke set heeft een uniek nummer._LEESMEER_
– klokken zijn zeer gevoelig. Een klok te hard opwinden is dodelijk. Best is ook ze na afloop van de partij te laten doortikken in de kast.

Als iedereen met deze eenvoudige tips rekening houdt, kunnen we allen lang genieten van ons materiaal!

8 reactie op “Nieuw materiaal”
  1. Kandidaat materiaalmeester, Luc ?? Voor een bescheiden penning wil ik je kandidatuur wel steunen.

  2. Ons niveau gaat stijgen, want vanaf nu is het gedaan met het verwarren van grote pionnen met kleine lopers en omgekeerd 🙂

  3. Ja ja – Pascal ik eis het herspelen van mijn partij tegen Andrej omdat ik na 3.Lf1-Lc4 dacht dat hij zijn pion op c4 had gezet. Laat je me iets weten ? Tks.

  4. Carlo, eigenlijk had ik je die partij moeten verliezen met forfait want verschillende getuigen vertelden me dat je de partij begonnen was met 8 lopers op de 7e rij.

  5. Als dat het geval zou zijn, dan moet die partij herspeeld worden + een aangetekende ingebrekestelling aan SKOG voor fout opstellen van stukken…

  6. Toch niet nadat een ingevuld uitslagenformulier door beide spelers
    ondertekend werd?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *