Met nog 2 remises op de slotdag (2x tegen 2300 elo), beëindigt Nils dit schitterend weekend met 4,5 uit 7, zonder nederlaag en met een TPR van 2284. Zeer knap, Nils!

7 reactie op “Nils beïndigt toernooi zonder nederlaag”
 1. Ongeslagen op 7 matchen tegen niet geringe tegenstand…Degelijk schaakwerk me dunkt… Laat ze maar eens proberen te winnen van ons eerste bord in afdeling 3A (IC) 🙂

 2. O ja… kzou het belangrijkste nog vergeten: Well done Nils !!

 3. Ja, dit is mooi gedaan natuurlijk, maar anderzijds moeten wij ook leren dat een TPR van 2200 of meer bij Nils ‘normaal’ gaat worden, of ondertussen is geworden, en hoeft hij niet bij elke herhaling van dergelijke prestatie met alle bloemen uit Holland overladen te worden. Dus een beetje wat bedaardere lichtschuwheid in onze commentaren zou geen kwaad kunnen, me dunkt.

 4. Knap gedaan Nils!

  Op naar die eerste IM norm zou ik zo zeggen!

 5. Vind het toch echt knap wat Nils hier allemaal doet. Wat betreft die lichtschuwheid, een eigenschap die soms inderdaad ver te zoeken is, vind ik toch dat we als volwassenen het misschien al vanzelfsprekender vinden om het in perspectief te plaatsen, maar we mogen toch niet vergeten dat op zijn leeftijd dergelijk ‘objectivisme’ toch wat overdreven kan zijn 🙂 Hij mag apetrots zijn op zichzelf, want er zijn weinig jongens op zijn leeftijd die kunnen wat hij kan. Van mij dus toch ook een dikke proficiat !

 6. Het resultaat is knap maar ik sluit me in deze aan bij Carlo.
  Nils bevestigt keer op keer met tpr’s van +2200.

  Wel zou ik graag eens de partijen zien. Vooral die tegen Robin Swinkels

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *