Nils in Le Touquet

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 29, 2007 251 views

Berichtje van papa Lucas: Ben net terug van le touquet.
Nils speelt daar een toernooi. Vandaag remise tegen 2337 (en Nils heeft voor de eerste keer in zijn leven een officiele partij met e4 begonnen!). Heeft nu 1,5 op 2. Morgen tegen 2321. Kijk ook eens naar reeks B: wie zien we daar opduiken? Revucki Cesar: remember? De jonge belgen doen het trouwens uitstekend: Maarten Larmuseau (2042) remise tegen Degraeve (2546)!
Prachtige locatie trouwens in Le Touquet, een aanrader voor wie vrij heeft in de herfstvakantie.
Toernooisite

12 reactie op “Nils in Le Touquet”
 1. Cesar speelde enkele jaren geleden in Mortsel, onder welke naam weet ik niet 😉 Alleszins daar noemt hij zich Revucki Cesar en is Oekraiener, Hij spreekt Pools, Russisch en ein bisschen Duits et il habite “un petit peu” en France. Welk beetje weet ik ook niet ;-), hij leek nogal verbaasd me daar te zien.

 2. Een Revucki hebben wij nooit in Skog gehad, trouwens een Ukrainer sowieso ook nooit, bij mijn weten. (Schakers uit diverse andere oost-europese landen wel). Tenminste toch niet bij de seniors. Bij de kinderen kan dat misschien wel geweest zijn daar heb ik niet altijd een even duidelijk zicht op. Bogdan is geboren op 23/1/1957, kan dat een beetje kloppen Lucas ?
  Ik dacht nl. dat Bogdan een Pool was, maar als hij bijv. uit Lwow zou gekomen zijn, dat afwisselend Pools en Ukraiens geweest is dan weet je ’t niet helemaal zeker, misschien zeggen ze zo maar iets wat hen het beste uitkomt. Maar Bogdan sprak zelfs practisch geen duits.
  Carlo/Ledenadministratie.

 3. Het was Bogdan! Ik kon op zijn naam niet komen. Nu heet hij dus Revucki Cesar! Voila! Hopelijk krijg ik nu de KGB niet achter me of de russische maffia nu ik dit “ontdekt” heb!
  Ik heet vanaf nu Weinstein!

 4. Vreemd, want de geboortedatum van Bogdan is 23/01/1957 (bron: kbsb), terwijl Cesar van 1950 is (bron: Fide)

 5. Ik weet een ding: Bogdan en Cesar zijn een en dezelfde persoon, wanneer hij geboren is weet ik niet: eerder 1950 dan 1957 zou ik zeggen. Ik zal een foto bezorgen voor de twijfelaars.
  En ik ben Napoleon! Zeker weten.

 6. Doet me denken aan die Oost-Europeaan die ze enkele maanden geleden hadden opgepakt. Die verhuisde ook van land naar land met telkens een nieuwe identiteit. Ze verdachtten hem ervan de moordenaar van Bergen te zijn…

 7. Slik. Een tweede schaakbordmoordenaar ? Geen enkele hobby is nog zonder gevaar tegenwoordig 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *