Door wat taktisch IC-gemanoeuvreer, spelen de vier elosterksten dit jaar in SKOG 2. De ambitie is klaar en duidelijk: terug promoveren naar derde afdeling. Het eerste slachtoffer zou Geel worden, maar het begon al wat moeilijk. Vaste speler Bart hangt nog ergens in een hangmat onder een palmboom en de vaste reserven waren niet beschikbaar. Gelukkig hielp Guy ons uit de nood, waarvoor dank! En wie een paar uur na aanvang rondkeek , zag precies een vervolg van het miserabele vorig seizoen. Dries had licht voordeel, maar Nikolaas stond vrij rampzalig, Pascal was de pedalen volledig verloren in zijn stelling en Guy moest opgeven nadat hij eerst een pion en vervolgens een kwaliteit had moeten inleveren.

Maar de ruggen werden gerecht. Nikolaas spartelde zich los en won, Pascal combineerde zich naar winst en Dries won het niet zo eenvoudige eindspel P+2p vs P+1p. 1-3 dus en een grote oef weergalmde door de zaal.

Een reactie op “Geel 2 -SKOG 2: Oef, oef, oef!”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *