Waren de Skoggers moe na 3 goede eerste rondes? Zitten de Skoggers op dinsdagavond liever in Mortsel? Feit is dat er door de 19 man bitter weinig punten werden behaald in ronde 4. Toch was het zeker niet overal kommer en kwel. Zo won Jan V overtuigd van Tony Peleman en speelde Daniël een knappe winstpartij tegen Robert Schuermans. Als beloning mag hij vanavond op bord 1 optreden tegen Tom Piceu.
Ronde 4: 6,5/19
ps: denk eraan: vandaag de laatste mogelijkheid tot inschrijven voor het etentje zondag! Iedereen komt toch mee?

5 reactie op “Off-day in Brasschaat”
  1. Knap van Jan, smaakt naar meer.

    Wat betreft mijn tegenstander, ik wens niemand die Hans Vandersmissen toe, 12 jaar, een misleidende 1570 ELO vermits zijn eerste FIDE elo 1890 is en hij remises speelde tegen 2086 en onze eigen Frank Schrikcx. Dus je kan toch wel stellen dat er wat in dit kereltje zit. Nadien vernam ik dat die jongen les gaat krijgen van een FIDE meester, dus zou er niet van verschieten als we binnen een jaar hier meer van gaan horen. Zeer intelligent kereltje trouwens, aan de manier hoe hij praatte en wist ik genoeg, alleen wel wat verwaand. Ma bon, dat is niet uitzonderlijk.

  2. Mijn tegenstander praatte niet en won. ZKH Kenneth toonde me in 30 sec. hoe ik remise moest houden. Ook voor LP was dit evident. Ik overweeg dus een cursus communicatie of dictie.

  3. Inderdaad waren gisteren rare dingen te zien. Ik snap nog altijd niet waar de 2 pioenen in het eindspel van Lino op de damenvleugel naartoe zijn. Op een moment zag ik een kwaliteit minder tegen Pascal maar 2 pioenen meer en dacht “dat wordt een moeilijk eindspel voor Pascal”. 10 min later bij het volgende kijkje zijn deze 2 pioenen weg zoals een zakkenroller bezig was en daar nooit pioenen stonden.

  4. Komaan Pascal, zet die 2 pionnen terug! En Lino, een beetje beter opletten in het vervolg. Goed pionnekes tellen, zodat als ge van het WC terugkomt…….

  5. Leuke reactie. Voor de lezers die Ricky, van SK Oude God niet kennen, hij schaakt als Duitstalige sinds een jaartje of vijf bij ons. We zullen hem dan dinsdag toch eens enkele basiswoorden van Schaken in het Nederlands bijbrengen, dat kan m.i. perfect tijdens de simultaanvoorstelling nu dinsdag in het lokaal. Niks van kritiek aantrekken Ricky, gewoon doorschrijven.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *