Off topic

DoorPascal De Kaey

jan 1, 2000 354 views

Hier kan je reacties plaatsen die niets te maken hebben met de actuele berichten op de website.

5 reactie op “Off topic”
 1. Beste clubleden,
  Voor wie met de fiets naar het schaken komt deel ik mijn ervaringen van gisterenavond. Mijn fiets werd gestolen (een pedelec die met een zwaar metalen slot rond kader en achterwiel op slot stond). Ik was kennelijk niet de enige. Nog minstens vier andere mensen werden ook bestolen (niet van onze club). Het was gisteren, zoals gebruikelijk erg druk aan de fietsenstalling zodat er nergens nog plaats was in de stalling. Vandaar dat ik mijn fiets wat opzij zette op de stoep. De burgemeester van Mortsel was gisterenavond toevallig in het theatercafé aanwezig en hij is dus op de hoogte van de omstandigheden (nl. slechte verlichting en te weinig capaciteit om al die fietsen te stallen). Hij zei dat er vorige week ook al fietsen op die plek gestolen werden. Het is dus belangrijk, als je met de fiets komt, die met een stevig slot ergens vast te maken aan een vaste stang of paal. De dieven rijden wellicht rond met een bestelwagen en laden de fietsen gewoon op om pas later het slot kapot te zagen.
  Wim

 2. Bedankt voor de info Wim want ik rijd regelmatig met de fiets . Jammer genoeg voor uw fiets. De fietsenrek ter plekke heeft inderdaad amper en onrechtstreeks licht. Nogmaals jammer voor uw fiets

 3. Dank u voor de info,Wim.Ik rijd ook steeds met de fiets naar de club maar ben dan zo slim genoeg om die altijd aan een paal met een kabelslot vast te maken.
  Ik vond dat er bijzonder veel fietsen die avond gestald werden aan de fietsenstalling.
  Als je hem aan een paal vastmaakt,kunnen ze hem niet stelen,tenzij ze het slot natuurlijk doorzagen,maar daar hebben ze de tiid niet voor.
  Het is natuurlijk wel jammer voor uw fiets.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schaakkring Oude God