De tweede ronde in Brasschaat bracht weer enkele verrassingen: Oleg won weeral van een dikke 1900-er met een mooi stukoffer. Verrassing nummer 2 komt van Benjamin die Patrick Bosschaerts (1851). Minder fraais zagen we op het bord van Frank, die weer niet verder geraakte dan remise, en Luc die ten eeuwigen dagen zal uitgelachen worden omdat hij verloor van een meisje van 1475. Er resten 4 Skoggers met het maximum: Daniël, Werner, Pascal en Oleg.
Ronde 2: 10,5/19
Schaakfabriek

6 reactie op “Oleg en Benjamin stunten”
 1. hahahahaha luc…

  Ik vind dat mijn tegenstander; Patrick Bosschaerts, niet speelde als een 1851. gisteren verloor hij ook al van een 1274, die nu 2(!!) heeft.

 2. euhm…
  Verrassing nummer 2 komt van Benjamin die Patrick Bosschaerts (1851).
  Schone zin!

 3. Oleg wint. En ik win van Ghislain. Ter morele compensatie van een +7.50-stelling die ik gisteren liet verzanden in remise. Maar het zou ook kunnen dat Ghislain wint ; vorige dinsdag nog 2.5 – 0.5 op mijn doos van hem gekregen.

 4. Commentaar van Robert Schuermans na zijn winst tegen Oleg : dit is een ‘gestolen’ winst. Oleg stond beter, Robert stelt remise voor , Oleg speelt door en verliest doot tijdnood en gebrek aan ervaring in het eindspel. Echt mooie partij !

 5. Ja, geweldig. Ik herken het zelf ook wel : de adrenaline en tijdnood verhinderen luciditeit. Jammer genoeg de finale gemist want ik had Ghislain in een beenklem. De partij van Oleg tegen Jan Vanderstricht, met een vroeg en gedurfd stukoffer, zou in de eighties misschien een plek in de Informator waard geweest zijn 🙂 Oleg kan nu al trots zijn op zijn tornooi. Aan de SKOG-armada : Let’s kick some ass !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *