Online simultaan

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mei 12, 2021 389 views

De eerste simultaan (maar zeker niet laatste) simultaan op LiChess bleek geen evidentie voor simultaangever Pascal. Een mooi aantal van 11 Skoggers (anciens en nieuwe cursisten) meldden zich aan voor een mooie avond. Pascal moest er een stevig tempo op na houden wat her en der voor wat blunders zorgde. Uiteindelijk won Pascal 4 partijen en moest zelf 7 keer de koning omleggen.

2 reactie op “Online simultaan”
  1. Boeiende partijen, inderdaad. Onze simultaangever was een beetje het tempo-proefkonijn, volgende keer krijgt hij meer tijd!

  2. Simultaan geven moet je enorm gewoon zijn er zijn er die daar specialist in zijn en het elo verschil moet minstens 300 zijn en meer als je weet dat Kasparov Simultaan gaf mocht niet meer dan 2000 hebben ! wat wel extreem is . Nu online simultaan geven is helemaal niet eenvoudig ik zie dit regelmatig IM Roosen doen tegen 15 mensen ofzo en dan moet hij snel schakelen tussen de bordjes … die ook redelijk klein zijn

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *