Open BK

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 27, 2014 194 views
7 reactie op “Open BK”
 1. Mooie combinatie, Luc. Het heeft even geduurd eer ik het vond, omdat ik dacht dat de dame er tussen kon. Maar dat blijkt geen zoden aan de dijk te brengen. Mooi!

 2. Deze combinatie van Luc Pattyn doet me denken aan Morphy,maar dan wel op een eenvoudiger niveau.Toch keurig gespeeld van Luc.

 3. Prachtige combinatie Luc, a la Tal!
  Als wit die andere toren naar e1 zou spelen zou er krek hetzelfde gebeuren; alleen met 28.Kg1 kon wit de storm ontlopen.

 4. Inderdaad een fraaie combinatie! Tae1 zou inderdaad geen verschil hebben gemaakt.

 5. Luc, ik kan u verzekeren dat in sommige, meer zuidelijke delen van België het tijdperk waarin internet en telefoonverbindingen afhankelijk zijn van het weeer nog lang niet voorbij is.

 6. Luc, fijn initiatief dit verslagje. Ik lees dat het je stoort dat je zo weinig info/input krijgt van de andere clubleden. Dat kan je volgens mij niet maken. Wij spelen mee, individueel, zonder enig engagement whatsoever om daarover iets te schrijven of te publiceren. Jij hebt beslist om te observeren en te kommentarieren, dat is je goed recht, en wordt door Skog geapprecieerd, leuk voor onze website. Ik weet daar alles van. Maar de collega’s onder druk zetten hoort er niet bij. Succes nog.

 7. Inderdaad Carlo, vrijheid blijheid; maar het zou net dat ietsje leuker zijn voor allen als meer dan één stem kon worden gehoord.

  In vijf rondes heeft iedere speler toch wel iets markants op zijn bord gehad of beleefd, waarom dit dan niet effe signaleren? Bezorg me uw notatieformulier, met de markante passage aangeduid + een zinnetje commentaar achteraan, en ik neem het mee…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *