Open Charleroi

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 24, 2009 226 views

Amper hebben Daniël en Jan V hun toernooi in Gent afgehandeld, of daar kondigt zich een nieuwe uitdaging aan. 7 (zeven!) Skoggers trekken naar Charleroi. De 7 zijn Niklaas, Carlo, Tobias, Jan V, Luc, Benjamin en Hendrik. Succes!
Luc is weer onze reporter ter plaatse. Lees hier zijn dagelijkse update!_LEESMEER_

Luc rekent hierbij ook op bijdragen van de diverse medespelers Skoggers (en eventuele bezoekers) aangezien het onbegonnen werk is over een zevental spelers te rapporteren terwijl men zelf ook meespeelt. Alle materiaal is welkom, proza, poezie, partijfragmenten, enz. hetzij op papier, hetzij elektronisch op USB stick (alles wordt terugbezorgd).

5 reactie op “Open Charleroi”
  1. @luc:
    In het café daar heb je internet-verbinding, al is het heel trage.

  2. Gisteren zat ik tegenover een speler van Anderlecht, met nogal wat elo minder. Een tweede tegenstander was mijn eigen tijdnood. In hoge nood op zet 36, anderhalve minuut van mijn vlag speelt hij hij heeft nog een half uur) en zegt met een zwaar frans accent “Voor mij, remise is goed”, waarop ik bliksemsnel Td1 speel, en hem zeg “ja, dat zal wel”, hem vriendelijk toegrijns en zijn klok indruk.
    Op zet 43 reikt hij mij de hand, zonder iets te zeggen. Ik betrouw het niet en vraag “geeft u op ?” waarna hij schrikt, de stelling herbekijkt en zegt “misschien niet”. Ik schud het hoofd bij zo veel onzin, en zeg “‘”t Is over. Over en uit. U hebt opgegeven”. Een diepe zucht, en daar kwam dan toch zijn akkoord.

  3. Luc tegen Hendrik. En, Benjamin, wat denk je, wie gaat er winnen ? (stook stook)
    (een goede raad, omdat je nog zo jong bent : je moét niet op deze vraag antwoorden hoor !)

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *