Na 2 weken verschillende opstellingen te hebben uitgetest, laten we op dinsdagavond drie manieren toe om te schaken.

Opstelling 1: De standaard-opstelling zoals we ze kennen, waarbij elke speler uiteraard een mondmasker draagt.

Opstelling 2: Met dubbele borden en tafels, ook met mondmasker. Een speler die zijn partijen zo wenst te spelen, laat dit weten aan de toernooileiding. Alle partijen tegen deze speler zullen dan op deze manier worden gespeeld.

Opstelling 3: Met een enkel bord, maar met een spatscherm. Een mondmasker is dan alleen nodig als je rondwandelt. Dit kan enkel indien beide spelers dit willen. Het aanbod van deze schermen is nog beperkt, daarom krijgen brillendragers voorrang.

6 reactie op “Opstellingen”
  1. Misschien dit artikel, met de duidelijke foto’s, in een mail rondsturen naar de leden om hen aan te zetten nog in te schrijven voor het CK – anders zitten Koen en ik wat eenzaam in groep 4 😉

  2. Dat is gebeurd, Hugo. Een uurtje geleden is er een e-mail vertrokken naar alle leden die nog niet zijn ingeschreven. Met daarin inderdaad een link naar dit artikel met de foto. Great minds… Ik verwacht nog wel wat inschrijvingen en de reeksindeling is voorlopig. Afhankelijk hoe het uitkomt worden de reeksen aangepast zodat iedereen verzekerd is van voldoende tegenstanders 🙂

  3. Herman Callens,je staat tweemaal aangemeld voor het laddertornooi voor aanstaande dinsdag…

  4. Niets van gemerkt of (nog) te merken, Patrik. Ik heb mij maar één keer aangemeld, zeker weten, en alle keren dat ik het lijstje sindsdien heb bekeken, stond ik er maar één keer bij. Ik weet natuurlijk niet wat er te zien is als ik niet kijk, misschien zit de kat van Schrödinger er wel voor iets tussen.

  5. Nog een aanvulling hierop nav van een ontvangen suggestie. Uiteraard is het toegestaan – en in het geval van de opstelling met het spatscherm misschien zelfs aangeraden – om te spelen met een wegwerphandschoen. Daarnaast blijft het natuurlijk ook aangewezen af en toe de handen te ontsmetten met de daarvoor voorziene gel.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *