Pascal is clubkampioen

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

mrt 19, 2014 149 views

Na een ijzersterk seizoen mag Pascal zich clubkampioen 2013-2014 noemen. Na 2006, 2009 en 2011 is het de vierde keer dat hij deze titel binnenrijft. Daarvoor volstond gisterenavond een remise tegen Guy. Ook de andere partijen in reeks 1 eindigden winstloos. Voor de tweede en derde plaats komen nog vier spelers in aanmerking. _LEESMEER_

In de tweede reeks wordt het nog onverwacht zeer spannend. In de topper tussen Carlo en Tobias kon Carlo het ogenschijnlijk lichte voordeel niet verzilveren en ging in de tijdnoodfase in de fout. Tobias kan daardoor nog gelijk komen door zijn laatste partij te winnen. Het is nog onduidelijk wie dan over de beste scheidingspunten zou beschikken.

Ook grote onzekerheid in reeks 3. Ook hier speelden de 2 overblijvende titelkandidaten – Paul en Heidi – een onderlinge confrontantie. Deze eindigde remise zodat Heidi een half puntje achterblijft, maar ze heeft nog wel een partij te spelen.

In het laddertoernooi schudde Herman gisteren eens aan de boom door leider Bert te verslaan en daardoor zelf de fakkel over te nemen. In de Skotto voorspelde Pascal als enige de remise tussen Lino en René wat hem een pak punten oplevert en een ruime voorsprong in het klassement verzekert.

4 reactie op “Pascal is clubkampioen”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *