Het voorbije weekend werd in Mechelen gestreden door de jeugd voor de titel van Antwerps kampioen. In alle reeksen werden er 7 ronden gespeeld. 

In de reeks -10 (27 deelnemers) speelden er drie Skoggers mee: Elias, Darsh en Vince. Elias kon 3 partijen winnen na 5 ronden, verloor spijtig de laatste 2 en eindigde toch nog goed op een 18de plaats. Darsh had na 4 ronden 2 remises gehaald, won dan 3 ronden op rij om zo te eindigen  op een goede 13de plaats. Vince had sterke tegenstanders en stond na 6 ronden met 4 punten, verloor dan in de laatste ronde tegen Jens Cuyvers en eindigde ook met 4 punten op een knappe 7de plaats. In deze reeks eindigde Kaan Celiktas en Jens Cuyvers beide met 6,5 punten Ze speelden een blitzduel voor de eerste plaats. Dit werd gewonnen door Kaan. Proficiat voor beide spelers.  

_LEESMEER_

In reeks -12 met vijftien deelnemers speelde Sebastiaan mee. Hij had na de eerste dag 2 punten uit 4 partijen maar kon de tweede speeldag niet meer scoren. Zijn broer Thomas in de reeks -14 kwam de eerste dag niet tot scoren maar kon de tweede dag met een knappe overwinning de nul wegvegen.                                    

In de reeks -16 (negen deelnemers) speelde Maarten een sterk kampioenschap. Hij stond na de eerste dag op een gedeelde eerste plaats met 3,5 punten. De tweede dag won hij al zijn partijen en eindigde heel knap op een gedeelte eerste plaats met Kevin Wibowo. Beide met 6,5 punten uit 7 partijen. Ook hier moest een blitzduel de winnaar bepalen. Kevin kon beide partijen winnen en is dus kampioen. Maarten mocht de beker van vice kampioen in ontvangst nemen. Fantastisch gedaan Maarten en een dikke proficiat.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *