Quiz Burcht

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

sep 23, 2012 119 views

Een vreemde quiz was het, zaterdagavond in Burcht. Een achttal ploegen zaten samengepropt in een volkscafé waar het zicht stevig beperkt was door de sigarettenrook. Zelfs de deur mocht niet open voor frisse lucht. Gelukkig zat de quiz zelf goed in elkaar en scoorden we nog goed ook. De SKOG ploeg met Nikolaas, Gert en partner Lindsey, Pascal en partner Vanya stond tot en met de voorlaatste ronde aan de leiding, maar in de laatste ronde profiteerde de ploeg van Brasschaat van teveel skog-foutjes om alsnog de leiding over te nemen. SKOG dus mooi tweede met als prijs een biermand die tijdens de volgende bestuursvergadering nuttig zal worden besteed.

2 reactie op “Quiz Burcht”
  1. O.a. de kluut/fuut-verwarring en het niet herkennen van Miranda Kerr hebben ons genekt. Het Gents/Kortrijks groepke Balthazar was een kuitenbijter. Proficiat aan de Brasschatenaren. Hopelijk is het vandaag net andersom.

  2. Bedankt voor de gelukwensen. Het eindresultaat was enigszins onverwacht. Had tegen de teamgenoten gezegd dat we waarschijnlijk voor de tweede plaats zouden spelen na SKOG. Een vermoeden dat bevestigd leek te worden na de eerste tussenstand. Na een stevige inhaalrace hadden we finaal het geluk aan onze zijde. We scoorden sterk in een ronde op drievoudige punten. Volgend jaar is de stand misschien weer omgedraaid.

    De quiz zelf vonden we origineel en gevarieerd. Wij hebben in elk geval heel wat afgelachen, niet enkel met de quiz, maar ook met de omstandigheden.

    BTW Kerr werd ook door ons gemist en Balthasar was ons onbekend.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *