Rapid Oude-God gelanceerd

Avatar foto

DoorJan T'Sas

sep 7, 2008 267 views

Het vierde Open Rapidtoernooi van SK Oude-God is gestart met 70 deelnemers. Opmerkelijk: de helft daarvan heeft meer dan 2000 Elopunten! Nochtans geen grootmeesters dit jaar maar wel een hele rist IM s, waaronder ex-winnaar Bart Michiels. Ook ex-winnaar Stefan Docx is weer van de partij. Elofavoriet is Mehr Hovanisian. Later meer…

5 reactie op “Rapid Oude-God gelanceerd”
 1. Merkwaardig vind ik dat er, gezien de mooie prijzenpot voor de mindere goden, niet meer -1800′- en -1600’ers hebben deelgenomen. Andere goede redenen hadden kunnen zijn :
  1. Het druilerige weer
  2. SKOG is het epicentrum van het Antwerpse schaakleven

 2. tip: op het jeugdtornooi zaterdag was niets aan te merken, maar is het niet mogelijk om de -8 en -10 boven te zetten en de -20, -16, -14 en -12 beneden ?

 3. De lage opkomst in de reeksen -1800 en -1600 was opmerkelijk.
  Maar toch een tof tornooi, hopelijk volgend jaar (met de zelfde ratingprijzen).

  Grtz Ward

 4. We hebben de -8 en -10 beneden gelaten omdat daar de meeste ouders meekomen, en die graag hun kinderen bezig zien.En dat is veel lastiger als ze in een zaaltje boven zitten. En bij de -10 zijn ze met te veel om boven te kunnen zitten. Maar alle tips zijn welkom !

 5. Prachtig tornooi, mooie organisatie. Dit rapidtornooi kan mijns inziens alleen maar groeien. De ratingprijzen zijn zeker een grote extra troef. Ik denk dat velen tevreden naar huis gingen en dit tornooi volgend jaar weer gaan bezoeken.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *