In reeks 1 van het clubkampioenschap zetten Alain en Ricky een waar spektakelstuk op het canvas. Alain won een stuk, maar dat kostte hem wel 4 pionnen. Gevolg: een uiterst complexe en onduidelijke stelling. Alain ging op een bepaald moment waarschijnlijk in de fout, waardoor Ricky, ‘Rocky’ voor de vrienden, met zijn 2 vrije en verbonden pionnen Alain KO sloeg. _LEESMEER_

In reeks 3 waren het Jef DM en Guy die voor een lange partij zorgden. laat op de avond berustten beiden in remise. Enkele uren eerder had Luc P zijn overwegende stelling mooi omgezet in pionwinst, waarop Herman inzag dat de zaak in elkaar stuikte en opgaf.

In reeks 4 was het uitkijken naar de clash tussen de 2 stijgers uit reeks 5, Dries en Sven E. Dries bewees nogmaals dat hij vorig jaar niet toevallig kampioen werd en won de partij.

In reeks 5 werden er meerdere partijen gespeeld. Heidi versloeg Bart, Rudi versloeg Geert en Ghislain won van Luc V.

Een reactie op “Ricky haalt uit”
  1. Ging niet echt in de fout ! Ricky speelde een ijzersterke partij ver boven zijn rating ! Ik vermoed ook heel Sterk dat hij snel 2000+ zal hebben opa word oud ….

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *