Schaakpromotie: wie doet mee?

Avatar foto

DoorJan T'Sas

jun 21, 2010 384 views

Zaterdag 26 juni is er vanalles te doen op het pleintje voor de club. Ook onze club krijgt een stand. We willen daar wat blitzen en reclame maken voor de club. Daarvoor zoeken we nog volk? Wie kan mee opbouwen (weinig werk maar moet wel rond 12 uur gebeuren) en/of erbij zijn na de middag? Laat het hieronder even weten. Thnx!

14 reactie op “Schaakpromotie: wie doet mee?”
  1. ‘Kafee’ ??? Hoewel dit, net als de inhoud van het bericht, schreeuwt om een reactie, doe ik moeite om niets te zeggen. Bij deze gelukt ? (minstens dan toch inhoudelijk)

  2. Ik geef toe, een ‘f’ vergeten, voor de rest zie ik geen graten in dat woord

  3. Jawel, en om jullie helemaal hoorndul te maken : het Duitse woord Café betekent koffiehuis !

  4. Hallo, ons werk zit er op. Prachtig weer, mooie omkadering, af en toe heel veel voorbijgangers. En wij, wij zaten voor onze eigen deur te schaken, letterlijk. Kenneth en ik hebben de boel gedurende 6 uren netjes begeleid, en kregen Nikolaas, Rudi K, Daniel, JT en PdK met partners en kinderen op bezoek. Ik kreeg zowaar nog een gratis les van Daniel, waarvoor dank. Maar vooral veel kinderen toonden belangstelling. De deur naar de eerste zondag van oktober werd hen aangewezen, en foldertjes uitgedeeld ….. Een enkele volwassene vond 60 euro misschien een tikkeltje duur, maar ging daar toch maar eens over nadenken ! Een heerlijke namiddag in ons bloedeigenste milieu.

  5. Ah, ik had gelezen ‘PdK met partners’, en niet ‘JT en PdK met partners’ 🙂

  6. @Pascal: Jij dacht allicht: ‘Verdorie, hoe zijn ze dàt te weten gekomen!?’

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *