Schaken en kwissen

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 28, 2014 321 views
25 reactie op “Schaken en kwissen”
 1. Tecemo willen Vanya en ik wel mee doen (misschien 2 ploegen?). Kersttoernooi wil ik ook mee doen.

 2. Carlo, Lino, Jan (x2), Pascal (2x), Nikolaas, Rudi, Heidi, ikzelf… dat is ofwel drie man te veel, ofwel drie te weinig, voor de kwis. Eventueel trek ik mij terug.

 3. Het is Rudi Luyten. Lino’s broer zou ook graag willen meekwissen. Stilaan tijd om wat te gaan tellen denk ik.

 4. Als er nog wat één quizzer bij komt, gaan we met twee ploegen! Op dit moment hebben interesse: Carlo, Jan, Rudi, Heidi, Tobias, Pascal, Vanya, Wim, Lino, Lino’s broer, Nikolaas.

 5. Ik heb net 1 ploeg ingeschreven voor het Kersttoernooi. De geïnteresseerden zijn: Lino, Jan T (?), Pascal, Luc, Heidi, Gert, Kenneth en Ghislain. 7 à 8 man dus. Als er nog 4 of 5 geïnteresseerden zijn, kunnen we een tweede ploeg inschrijven. Anders zijn we met 1 of 2 teveel, maar die kunnen ter plaatse ingeschoven worden in andere ploegen waar volk te weinig is.

 6. Oei, ik zie het al, ben weer te laat voor de kwis. Of toch nog een plek? Indien niet, doe geen moeite, dan een andere keer.

 7. Wim

  dit is de ploeg voor het schaaktornooi in Deurne. de ploegen voor de quiz moeten nog opgemaakt worden.

 8. En als ik het goed heb, zijn er al 11 kwissers (inclusief Wim). Carlo heeft 2 ploegen ingeschreven. Als er geen 12de man is wil ik wel eens bij mijn broer horen, die ook graag kwist.

 9. Dag Pascal,

  Ik doe graag weer mee met het Kersttornooi van Deurne.

  Mvg,

  Guy Van Habberney

 10. OK. Ik heb met Deurne (kersttoernooi) dit afgesproken: we hebben 1 volledige ploeg (de 6 eerste inschrijvers): Lino, Pascal, Luc, Heidi, Gert en Kenneth. Ghislain en Guy kunnen meespelen in een andere ploeg waar ze mensen te kort komen. Ze laten ons nog weten welke ploeg dat is. Wil iedereen me nog even laten weten dat je er volgende vrijdag zeker bij bent? How how how!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *