Simultaan Kasparov

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 15, 2008 286 views

UPDATE: foto’s in het SKOG-foto-album en filmpjes op SkogTube.

De organisatie had niets aan het toeval overgelaten: Kasparovs simultaan werd nog beter dan vorig jaar in beeld gebracht, en ook voor de schaker was het interessanter om volgen. Niet alleen omdat we de stellingen nu min of meer konden volgen, maar vooral omdat CEO Ronny Baekelant een sterke partij neerzette. In kleine groepjes konden de schakers zelf een kijkje gaan nemen in de speelzaal._LEESMEER_
Verrassend was het kleine aantal schakers die de moeite hadden genomen naar Lint te rijden. Daaronder zagen we wel 7 Skoggers: Jan T, Pascal, Stijn, Guy VH, Peter, Frank S en Roger volgden met aandacht. Guy en Roger slaagden er zelfs in een handtekening van de grootmeester himself te pakken te krijgen.
Planning was om achteraf met de Skoggers naar het VIP-feestje te gaan, maar dat was zonder de security gerekend. Pascal kon nog net meeglippen met reporter Jan T. Laatste spannend moment kwam er toen Pascal rustig van zijn pint stond te slurpen, en plots de microfoon onder de neus kreeg van Raf van Brussel, die net van het podium was gesprongen. Gelukkig kende uw verslaggever zijn lyrics.
Gazet Van Antwerpen

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *