Next Move 2008

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 14, 2008 527 views

Je kan het Next Move 2008 evenement waarin Garry Kasparov vanavond een simultaan geeft te Lint LIVE volgen via streams op de site van de Gazet Van Antwerpen (www.gva.be/kasparov) en Het Belang van Limburg (www.hbvl.be/kasparov). Wie vanavond niet in Lint kan geraken, kan dus hier ook alles volgen! (let wel, deze links zijn nu nog niet actief).

Van de ouders van jeugdspeler Olivier ontvingen we een mooie foto, waar we Olivier aan het werk zien in de kwalificatiesimultaan tegen Nigel Short. Spijtiggenoeg kon hij zich niet kwalificeren, maar slaagde er wel in als een van de langsten te blijven spelen. Zo lang zelfs, dat hij er iemand van de organisatie bij riep om te horen of dat dat wel normaal is. Mooi toch?

3 reactie op “Next Move 2008”
  1. Ik ben er ondertussen uit dat de simultaan al om 18u begint. Dat is wel wat vroeg voor me, ik kom dus een beteke later (als zoontje in bed ligt)

  2. Ik zal niet komen, ik mis er de VIP-receptie mee, maar er zullen zich nog wel gelegenheden voordoen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *