De derde Interclubronde liet een wisselend beeld zien: SKOG 1, 2 en 5 wonnen, SKOG 3, 4 en 6 verloren. Voor SKOG 3 ging in extremis een gelijkspel verloren, SKOG 1 won dan weer mooi van een sterker opgekomen Temse 3. SKOG 6 speelde voor leidersplaats tegen Mol 1, maar moest de wet van de (Elo-)sterkte ondergaan. SKOG 2 ten slotte blijft het podium in het vizier houden.

4 reactie op “SKOG 1, 2 en 5 winnen”
  1. To: carlo@skog3
    Zo onklopbaar zijn die Akulofjes van Leopoldsburg nu ook niet; wij keerden vorig jaar met de volle 4 punten huiswaarts. Het was onze beste en hun slechtste ronde. Vooraf uw openingskeuze bekendmaken moet ik echter afraden.

  2. De aandachtige lezer van het verslag ziet dat Carlo een Marshall attack gepland heeft :-D.

  3. Voor de héél aandachtige lezer van het verslag zie ik dat ik een kalenderbok geschoten heb. Het overkomt mij meer dat ik Leopoldsburg en Tessenderlo door mekaar haal, ze hadden die dan ook maar niet vlak naast elkaar moeten leggen. De kindjes uit Leopoldsburg ontmoeten wij op de laatste speeldag, in april, niet nu in november. Dan is Tessenderlo aan de beurt. Telkens uit, en ook nog Midden-Limburg, kwaaie zaak voor de portemonnee.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *