De Zilveren Torencompetitie van 2019-2020 is definitief stopgezet, dat heeft de Liga Antwerpen beslist. Het bleek niet realistisch de slotronde(n) nog tijdig te organiseren. Daardoor wordt de stand na ronde 7 resp. 8 meteen de eindstand en dat heeft voor onze club het prettige gevolg dat drie van onze vier teams promoveren. SKOG 1 neemt na een jaar onderbreking opnieuw zijn plaats in eerste afdeling in. SKOG 2 stijgt naar tweede afdelng en SKOG 4 naar derde. Proficiat aan alle spelers! Het enige dat we voorlopig niet weten, is of de nieuwe competitie daadwerkelijk zal starten, zoals gewoonlijk in januari. Afwachten en intussen klinken op onze prestaties!

5 reactie op “SKOG 1 en 2 en 4 promoveren!”
  1. Kasparov heeft met wit in betere stelling verloren van Caruana;hij blunderde een loper weg omdat hij een schaak op zijn koning overzag.Ook in de blitzpartij verloor hij met wit van Caruana.Zou hij het schaken dan toch verleerd zijn ?

  2. De ‘blunder’ van Kasparov was omdat hij met zijn muis per ongeluk een premove had aangeklikt, in een betere stelling trouwens. En zonet had Svidler een ‘slip of the mouse’ tegen Carlsen. Voor de rest wel super om te volgen.

  3. Kasparov zal enkel punten halen in dit systeem in gewoon bordschaak zou hij kansloos zijn. Wat hij ook weet daarom wil hij enkel 960 spelen . Je mag niet vergeten dat het schaken nu allemaal prep is wie heeft het eerste nieuwtje … En Kasparov is ook om die reden gestopt hij vond en ik vind terecht dat het niet meer man tegen man is maar diepe computer analyses …

  4. Btw zouden ze eindelijk wakker worden en ook de interclub afsluiten zelfde systeem als zilveren toren !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *