Met een rappe 3,5-2,5 tegen het zwakkere Overpelt 1 behaalde onze eerste ploeg zijn eerste matchpunten. Ook de derde ploeg haalde de nul van het bord via een 2-2 tegen Burcht 1. SKOG 3 haalde alweer fors uit: 3,5-0,5 tegen Beveren 1. Allicht voldoende om aan de leiding te blijven._LEESMEER_ Onderaan deed onze jeugdploeg een slechte zaak door met 1,5-2,5 te verliezen tegen Overpelt 2, terwijl de uitslag normaliter minstens andersom had moeten zijn. SKOG 4 won met een droge 4-0 van Burcht 2, SKOG 5 verloor met het kleinste verschil van Burcht 3. Details.

3 reactie op “SKOG 1 en 3 halen eerste punten”
 1. De eerste borden van de oneven ploegen hebben het blijkbaar wel moeilijk. Dat komt natuurlijk omdat we heel homogene ploegen hebben, waar de elo’s tussen het eerste en het laatste bord relatief klein is. Voor de tegenstand geldt dat meestal niet. Elk puntje dat daar verdiend wordt is m.i. een plus, dus niet opgeven jongens! Conclusie: het zijn dus vooral de lagere borden die absoluut moeten proberen te winnen!

 2. Ik kan haast niet wachten tot de confrontatie Hoboken 3 – SKOG 2

  En als het zo zal zijn als vorige ronde, mag ik Jan Viaene aan mijn bord verwachten,

  De messen staan geslepen Jan, time for some revenge 😉

  tot de spannende (titel)strijd dan!

 3. Rappe zal wel krappe moeten zijn vermoed en hoop ik. Toch ?
  à Pascal : De eerste borden van de oneven ploegen ?? Nee nee, veeleer de onpare borden van onze eerste ploeg bedoel je zeker – een verlies en twee remises tegen een hoop veel lagere elo’s. Ik moet vind ik toch een beetje mijn eerste bord verdedigen. En ditmaal gegarandeerd : zonder glimlachje.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *