Na een stevig potje nagelbijten, met een slotpartij die pas tegen 20 uur afgelopen was, eindigde onze laatste IC-zondag van het seizoen op de best mogelijke manier: SKOG 1 is kampioen en SKOG 3 blijft in vierde! SKOG 1 speelde in een thriller (de zenuwen?) 3-3 gelijk tegen Westerlo 1 en SKOG 3 hield na een marathonpartij van Tobias concurrent Geel 3 op 2-2. Opdracht volbracht dus. Met de promotie van SKOG 1 keert onze club na een onderbreking van 15 jaar terug naar tweede afdeling, waar op acht i.p.v. zes borden wordt gespeeld. SKOG 4 speelde eveneens gelijk en mag terugblikken op een prima seizoen, met als grote uitschieter Bert, die 10/10 scoorde. Ook SKOG 7 speelde gelijk. SKOG 2 verloor maar eindigt na een sterk seizoen op het podium. SKOG 6 verloor met 1.5-2.5.

2 reactie op “SKOG 1 kampioen, SKOG 3 gered!”
  1. Proficiat aan SKOG 1 voor de titel en aan SKOG 3 om zich te redden in 4e

  2. De profetische woorden van Jan T. zijn uitgekomen: een clean sweep in één van de vorige ronde was de voorbode voor wat komen zou: een promotie naar 2de afdeling! Gefeliciteerd aan alle spelers die hebben bijgedragen tot dit succes! En ook aan alle andere IC-spelers die zich alweer een seizoen hebben ingezet om onze clubkleuren te verdedigen!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *