In de zesde ronde van de Interclubs speelde SKOG 1 mooi gelijk tegen leider Mechelen 1. SKOG 6 won opnieuw en blijft eerste in zijn reeks, weliswaar gedeeld met twee andere ploegen. Ook SKOG 2 en 4 wonnen hun match. SKOG 3 en 5 verloren dan weer zwaar van twee sterkere Mechelse ploegen. In de stand staat SKOG 1 achtste op één punt van een zestal andere teams; SKOG 2 staat vierde, SKOG 3 negende, SKOG 4 is vijfde en SKOG 5 zevende.

3 reactie op “SKOG 6 blijft aan kop”
  1. In de partij Cattoir-Quinten Verheyen kon wit op zet 35 met Da8 geforceerd een toren en de partij winnen;wit zag dit echter niet en dolf later het onderspit.Toch een verdiende overwinning,Quinten !
    Patrik B.

  2. De nederlaag tegen de leiders Mechelen 2 is op zich niet dramatisch : door een toeval speelden in 4E de nummers 7 tot 12 tegen de nummers 1 tot 6. Geen enkele van onze concurrenten scoorde ook maar een punt. Toch keek ik verbaasd naar de voorlaatste Leopoldsburg die plotseling op bord 1 konijn Yordi Schaeken te voorschijn toverden, 2143 elo, die ramp oh ramp met wit toch wel verloor zeker tegen iemand van Brasschaat met 275 el0 minder.

  3. Voor SKOG 6 toch even nuanceren, we zijn idd. eerste, gedeeld met Mol 1 en Turnhout 1, maar we hebben wel een match meer gespeeld dan Mol & Turnhout… Dus in weze hebben we 2 punten minder dan deze 2…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *